Bedrijfsuitje Flikken NL
7 Missions       Mindf*ck       The Big Escape       Flikken NL       Contact      

Flikken NL
Het leukste misdaadspel van Nederland

Flikken NL is veruit het leukste misdaadspel van Nederland. De deelnemers gaan in teams de strijd aan tegen de misdaad. Ze krijgen te maken met moorden, ontvoeringen en zelfs terroristische aanslagen. Het is een jungle daarbuiten. Het wordt tijd om wat boeven te vangen.

Het spel

Flikken NL begint met een korte uitleg van het spel. Daarna duiken de deelnemers in teams van ca. vijf personen de 'criminele wereld' in. Door misdaadzaken op te lossen, kunnen de teams punten scoren. Daarnaast kunnen extra punten worden gescoord met een batterij aan bonusopdrachten. Het team dat de meeste punten scoort, wint het spel.

Bedrijfsuitje Flikken NL

De misdaaddossiers

De teams krijgen in totaal zes misdaaddossiers op 'hun bureau'. De dossiers die de teams kunnen verwachten:

De Kluis
Afgelopen weekend is een persoon om 6 uur 's ochtends het kantoor van Kenniscentrum Geroofde Schatten WO II binnen- geslopen. Wie is hij, wat nam hij mee en waar is dat object nu?

Vermist
Vicky (11) is ontvoerd in een smal steegje in het centrum van de stad. De ontvoerder eist een flinke som losgeld. Zoek uit wie de ontvoerder is en vind Vicky!

De moord op Petra Wilmots
Petra Wilmots is gedood toen zij haar hond uitliet. Ze hield zoveel van die hond. Wie heeft het gedaan?

Waar is Gappo?
Ontdek de dief in de mensenmenigte.

De bom
Er ligt een bom in de stad. Er zijn nog maar een paar uur om de bom onschadelijk te maken. Gelukkig gaf 'Simon' een hint waarmee de deactiveringscode kan worden gevonden.

Cold Case
Vele jaren geleden, op een ijskoude zondag, is Jannie de Jong vermoord in het niet geďsoleerde en dus ijskoude huis waar ze toen woonde. Er zijn drie getuigen. Die wijzen echter naar elkaar. Luister naar hun verklaringen en ontdek wie de dader is.

Bedrijfsuitje Flikken NL

Bonusopdrachten

Naast de zes misdaadzaken kunnen de teams punten scoren door bonusopdrachten te doen, zoals:

Hidden tags
De teams moeten zoveel mogelijk verborgen tags zien te ontdekken. Elke goede tag levert punten op. Deze opdracht begint bij aanvang van het spel en stopt pas als het spel eindigt.

De ondervraging
Ondervraag de undercover agent en ontrafel het pikzwarte verhaal over de dode vrouw in de bar.

De crime scene
Ontdek wat er allemaal fout is in de crime scene.

Door de vele bonusopdrachten kunnen de teams hun vaardigheden als crimefighter nog meer bewijzen en wordt Flikken NL nog dynamischer.

De Winnaars

Aan het eind van het spel wordt bepaald welk team het best de misdaad heeft bestreden. Voor hen is er een prachtige prijs. Voor iedereen is er bovendien een bijzonder leuk aandenken.
Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)Bedrijfsuitje Flikken NL

Locaties

We kunnen Flikken NL op onze vaste locaties organsieren. Onze vaste locaties zijn:

Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

Bedrijfsuitje Flikken NL

We kunnen Flikken NL ook op andere locaties organiseren (tegen meerprijs).

Tijdsduur

ca. 3 uur   (incl. uitleg en prijsuitreiking etc.)

Prijzen

€ 29,50 per persoon

We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor Flikken NL is dat op onze vaste locaties 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

Bedrijfsuitje Flikken NL

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van de materialen*
 • prijs voor de winnaars
 • aandenken voor alle deelnemers

  * m.u.v. mobiele telefoons - deelnemers gebruiken hun eigen telefoons om te communiceren


 • Meer informatie

  Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie wilt over één van onze citygames of outdoorgames of als je andere vragen hebt over onze bedrijfsuitjes. We sturen je dan zo snel mogelijk een reactie.


  Klik hier om het formulier in te kunnen vullen.


  Powered by Yourhosting
   

    JaTi voor bedrijfsuitjes, citygames en outdoorgames     
      webdesign door walla walla  
  JaTi - events - e-mail: info@jati.nl - telefoon: 06-1240-1550    -   Vermeld op:    
  1001activiteiten.nl - bedrijfsuitje en pesoneelsuitje
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de website van 7 Missions <p> 7 ( seven ) Missions is de meest uitdagende citygame en het leukste bedrijfsuitjes van Nederland. Seven missions is het ideale bedrijfsuitje / teamuitje / afdelingsuitje / personeelsuitje. Bet beste van alle bedrijfsuitjes / teamuitjes / afdelingsuitjes / personeelsuitjes. Spannend en uitdagend. De spannendste citygame. In Wageningen, 's-Hertogenbosch / Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Gouda, Deventer en Naarden."> <p> Trefwoorden: 7 missions seven missions citygame citygames bedrijfsuitje bedrifjsuitjes teamuitje teamuitjes afdelingsuitje afdelingsuitjes personeelsuitje personeelsuitjes Wageningen 's-Hertogenbosch Den Bosch Amersfoort Arnhem Gouda Deventer en Naarden